وزیر ارتباطات خطاب به مخابرات: اگر لازم باشد نام فردی که با تصمیماتش به کشور صدمه می‌زند را می‌گویم

وزیر ارتباطات گفت: یک فرد در شرکت مخابرات تصمیماتی اتخاذ می‌کند که آن تصمیمات به کشور صدمه می‌زند و اگر ضرورت داشته باشد اسم و مشخصات آن فرد را می‌گویم.

به گزارش داتیکا به نقل از ایرنا، «محمدجواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات صبح روز سه شنبه در مراسم افتتاحیه تلکام ۹۹ و در واکنش به عدم حضور شرکت مخابرات در این نمایشگاه گفت: شرکت مخابرات در این مراسم شرکت نکرده است چون که از ما توقع داشته تا تعرفه را بالا ببریم. حالا نیز چون با این درخواست موافقت نشده، در مراسم شرکت نکرده‌اند. ما همه اینجا یک خانواده هستیم و اگر مخابرات حضور پیدا نکرده قطعا خودش را جزیی از خانواده نمی‌داند.

وی افزود: نمی دانم چطور در عرض مدت سه ماه شرکت مخابرات که ۲۸۰ میلیارد سود داشت به ضرر منهای ۹۰۰ میلیارد تومان رسیده است من درباره این حتما به زودی با مردم صحبت می کنم.

وی تاکید کرد: اگر این ضرر به دلیل هزینه ای بود که ثبت نشده باید مرجع قانونی به آن ورود کند. مساله بعدی بحث افت ارزش سهام است. من به سازمان بازرسی هم منعکس کردم که بعد از افت شاخص سهام در مخابرات سهام سهامداران خرد را کدام مجموعه حقوقی جمع کرده و بعدا چه اتفاقی قرار است بیفتد؟

جهرمی تاکید کرد: حرف ما این است که مخابرات باید بدهی پرسنل خود را که از سال ۸۸ باقی مانده پرداخت کنند. ما آن را از جیب مردم پرداخت نخواهیم کرد. املاک تان را بفروشید و بدهی را بدهید. اما اگر می خواهید کار توسعه ای انجام دهید ما تعرفه را افزایش خواهیم داد برای توسعه خدمات ۴۰ سال قبل را کسی تعرفه افزایش نمی دهد.

وی تاکید کرد: شرکت مخابرات نه تنها تکالیف خود را انجام نداده بلکه جلوی توسعه بخش خصوصی را نیز گرفته است. من متوقف نخوام شد همانگونه که انحصار را در مساله بین شهری درون استانی شکستیم انحصار درون شهری را نیز خواهیم شکاند.

جهرمی خطاب به مخابرات گفت: می دانیم زور شما زیاد است و می توانید در همه مسایل اعمال نظر کنید اما ما هم زورمان کم نیست و از هر ابزار قانونی که داشته باشیم استفاده می کنیم.

وی با بیان این که با صدور بیانیه و توصیه این مساله حل نمی شود، افزود: این اتفاقات به ضرر مردم است چرا که به واسطه این رفتار ارتباطات ثابت در ایران نسبت به دنیا عقب مانده، انحصار است که باید شکسته شود.دو سه سال نرم نرم تصمیم گرفتیم تا انحصار را از بین ببریم اما الان باید سرعت را بیشتر کنیم. ما به تمام پرسنل و زحمت کشان مخابرات احترام می گذاریم همگی می دانیم که تنها یک فرد در شرکت مخابرات چنین تصمیمات نادرستی را می گیرد که به کشور صدمه می زند اگر ضرورت داشته باشد حتما با اسم و مشخصات درباره این فرد صحبت خواهم کرد.

وزیر ارتباطات افزود: مخابرات پیکره اصلی شبکه ارتباطی کشور است. تمام شرکت‌های مخابراتی با شیوع کرونا بار زیرساختی سنگینی را تحمل کردند تا رفاه را برای مردم مهیا کنند. امروز پس از یک سال سخت تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان فناوری اطلاعات دور هم جمع شدند تا تجربیات خود را با یکدیگر در میان بگذارند. تجربیاتی که علاوه بر شرایط کرونا با شرایط تحریم نیز آمیخته شده است. ما هیچوقت از تحریم ناله نکردیم اما تحریم در این دوسال سختی زیادی را برای حوزه ارتباطات رقم زد.

جهرمی افزود: برای برخی ثبت سفارش‌ها من به عنوان وزیر بازها با وزارت صمت و بانک مرکزی مراجعه کردم تا کار ثبت سفارش اپراتورها پیش برود. تحریم‌هایی که ما را تهدید می‌کردند دوباره تبدیل به فرصتی شدند تا تولیدکنندگان در برخی از حوزه هایی که دانش آن در کشور وجود داشت دست به کار شوند و محصولاتی را تولید کنند.

وزیر ارتباطات گفت: امسال سال سختی برای حوزه ارتباطات بود و بار سنگینی از مسئولیت های آثار کرونا بر دوش فعالین عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات بود که شاید خیلی دیده نشد اما در بزنگاه‌هایی این اهمیت حس شد. زمان هایی که این شبکه به دلیل عوارض طبیعی از دسترس خارج می‌شد تازه کاربران و نهادهای دیگر متوجه می‌شدند چه چیز مهمی از آن‌ها دریغ شده است.

وی افزود: امسال ۱۴ میلیون دانش آموز ، یک میلیون معلم و ۴ میلیون دانشجو و طلبه در سیستم آموزشی کشور بدون مشکل و از طریق فضای مجازی آموزش خود را پیش بردند و این امر مهم لحظه‌ای قطع نشد. گذشته از آن بار فروشگاه‌های اینترنتی، حمل و نقل و حوزه‌های مختلف نیز از گذشته بر دوش سیستم ارتباطی کشور بود و اکنون چند برابر شده است.

جهرمی با بیان این که شرکت پست شاهد رشد ۴ برابری بوده، افزود: شبکه پستی ما گاهی به اشباع رسید اما همین نیز فرصتی بود برای اینکه بتوانیم به سمت توسعه حرکت کنیم. فردا – چهارشنبه- مرکز هوشمند شماره ۲ تجزیه و مبادلات پست کشور را در تهران افتتاح می‎‌کنیم. تا اردیبهشت ماه دیگر مراکز پست نیز هوشمند خواهند شد چرا که دیگر شیوه‌های سنتی حتی در پست هم جواب نمی‌‍دهد.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: تولیدکنندگان حوزه صنایع مخابراتی در این مدت سه شیفت کار کردند تا باری که روی شبکه آمده بود را مدیریت کنند.

«فرامز رستگار» دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران نیز در این مراسم گفت: امروز شاهد این هستیم که بالاخره نمایشگاه با نام واقعی خود یعنی مخابرات، فناوری اطلاعات و راه حل های نوآورانه کارش را آغاز کرد.

وی افزود: بیست و یک سال است که تلکام داشتیم اما حال و احوال کشور در این مدت بسیار عوض شده است. شروع حضور مخابرات کشور به عنوان محور امر مخابرات از سال ۶۰ آغاز شد. ما در نمایشگاه های عمومی و در متراژهای کوچک مخابرات را عرضه می کردیم.

جهرمی افزود: ۲۱ سال قبل تصمیم گرفتیم یک نمایشگاه تخصصی داشته باشیم و این اتفاق رخ داد. ۲۱ سال قبل ۹۰ درصد دانش فنی و آگاهی و ابزار دست دولت بود. تمام دارایی های ما در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و شرکت های خصوصی ۱۰ درصد بود. در آن روز آگاهی معنا داشت چرا که ۹۰ پتانسیل در آن شرکت بود اما امروز ۹۰ درصد بیرون از ساختمان های دولتی و وزارتخانه ها هستند.

به گزارش ایرنا، بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و راه حل های نوآورانه (تلکام ۹۹) از ۵ تا ۸ اسفند در سالن ۸-۹ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در حال برگزاری است.

برچسب‌ها :

مطالب مرتبط

آخرین مطالب : اخبار عمومی،خبر ویژه،راهبرد

آخرین اخبار

فهرست