همکاری پژوهشی مشترک ایران و مالزی درباره تشعشعات رادیویی

دوره آموزشی آکادمی اتحادیه جهانی مخابرات با موضوع پرتوگیری بدن انسان از میدان های الکترومغناطیسی با همکاری دانشگاه صنعتی مالزی در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

به گزارش داتیکا به نقل از مهر، دوره آموزشی مشترک آکادمی ITU با همکاری دانشگاه صنعتی مالزی (UTM)، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با موضوع پرتوگیری بدن انسان از میدان های الکترومغناطیسی (Human Exposure to Radio Frequency Electromagnetic Fields) برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی، ارائه محصول بومی سازی شده اندازه گیری شدت تشعشعات پرتوهای رادیویی توسط پژوهشگاه ICT مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.

در این دوره آموزشی مشترک، دانشگاه صنعتی مالزی (UTM)، مبانی تئوری و برخی تجربه های عملی اندازه­ گیری گردآوری شده را ارائه کرد. موضوعاتی نظیر اصول و مبانی تشعشعات منابع الکترومغناطیسی، استانداردها و تجارب اندازه­ گیری و بحث آگاهی رسانی به جامعه در مورد نگرانی از اثرات این تشعشعات بر سلامتی، توسط کارشناسان دانشگاه صنعتی مالزی ارائه شد.

با توجه به تجربه موفق پژوهشگاه ICT در زمینه بومی سازی سامانه اندازه گیری شدت تشعشعات پرتوهای رادیویی و کسب دانش فنی در این حوزه، نشست های ارائه شده از سوی این پژوهشگاه مورد استقبال و توجه برگزارکنندگان و شرکت­ کنندگان دوره قرار گرفت.

رضا بحری مدیر گروه ارتباطات رادیویی ثابت و سیار پژوهشگاه ICT در این باره گفت: طی مذاکرات انجام شده در طول برگزاری دوره مشترک با مدیران و اساتید دانشگاه صنعتی مالزی، مقدمات لازم برای انجام فعالیت های پژوهشی مشترک در زمینه تشعشعات رادیویی برداشته شده که در آینده نزدیک با هماهنگی پژوهشگاه پیگیری و عملیاتی خواهد شد.

در این کارگاه آموزشی، از سوی پژوهشگاه ICT، مسعود آرزومند، نرگس نوری و رضا بحری از اعضا هیات علمی گروه ارتباطات رادیویی ثابت و سیار به ارائه تجارب پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در  زمینه سامانه اندازه­ گیری سطح تشعشات پرتوهای رادیویی پرداختند.

از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز عظیم فرد به ارائه محتوا در این دوره آموزشی مشترک پرداخت.

مطالب مرتبط

آخرین مطالب : اخبار عمومی،فناوری ارتباطات

آخرین اخبار

فهرست