رایگان کردن اینترنت دانشجویان؛ شاید وقتی دیگر/ وزیر جوان به دانشجویان وعده غیرعملی داد؟

بعد از گذشت دو ترم دانشجویان همچنان چشم انتظار تحقق وعده‌های مسؤولان هستند تا بتوانند بدون دغدغه پرداخت هزینه بالای بسته های اینترنتی، به ادامه تحصیل آنلاین بپردازند.

به گزارش داتیکا به نقل از کردتودی، با تعطیلی مدارس و دانشگاه ها بخاطر جلوگیری از عدم انتشار ویروس کرونا، آموزش ها در فضای مجازی آغاز شد و همین آموزش ها موجب دردسرهای برای دانش آموزان، دانشجویان و والدین شد که روز به روز نیز بر این مشکلات و نارضایتی جامعه هدف افزوده می شود.

۱۴ مهر ۹۹ بود که وزیر جوان کشور از فعال سازی اینترنت رایگان برای دانشجویان خبر داد و بیان داشت: بعد از اینترنت رایگان دانش آموزان، معلمان و استادان دانشگاه از امروز ۱۴ مهر ماه بسته های اینترنتی دانشجویی نیز به صورت رایگان فعال می شود.

اما ۱۴ مهرماه به  ۱۷ آذر ۹۹ هم رسید و خبری از محقق شدن وزیر ارتباطات نشد و این وعده هم ماننده وعده های دیگر فعلا در روی کاغذ جا خوش کرده است.

به گفته دانشجویان استان کردستان ترم گذشته با هزار مشقت به پایان رسید و در ترم جدید هم که یک و ماه و نیم از آن می گذرد دستیابی به اینترنت رایگاه که حق دانشجویان است تا کنون محقق نشده است.

چیزی به اسم اینترنت رایگان برای دانشجو و هییت علمی نیست

هوشنگ گوهرچینی رییس دانشگاه پیام نور بیجار در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: پس از دو ترم فعالیت مجازی دانشجویان چیزی به نام اینترنت رایگان به ما اختصاص داده نشده است و ما خودمان هزینه ترافیک سایت های دانشگاه جهت استفاده دانشجویان را تامین می کنیم.

عضو هییت علمی دانشگاه پیام نور کردستان گفت: به گفته وزیر ارتباطات بسته های در اختیار هییت علمی دانشگاه قرار دادن که بنده بعلت پیش شرط های آن تا کنون موفق به استفاده از این بسته ها نشده ام و ترجیح می دهم از بسته های خریداری شده استفاده کنم.

آموزش رایگان حق دانشجویان است که این روزها به وادی فراموشی سپرده شده

یکی از دانشجویان دانشگاه کردستان بیان داشت: شیوع ویروس کرونا موجب شد قسمت اعظمی از هزینه های آموزش فضای مجازی بر دوش دانشجویان باشد که در این شرایط بد اقتصادی موجب دلسردی این قشر شده است.

وی با تاکید بر اینکه تحصیل رایگان حق دانش آموزان و دانشجویان است، اما سوق دادن آموزش ها به سمت فضای مجازی موجب دو چندان شدن هزینه خانواده ها شده است که نیازمند یک تدبیر جدی از سوی مسولان مربوطه است.

مولایاری تصریح کرد: عدم پوشش دهی مناسب و سرعت کم اینترنت کم بود هزینه بالای بسته های اینترنتی برای عقب نماندن از درس ها هم به آن اضافه شده است.

منتظر تحقق وعده‌ها مسؤولان هستیم

فاطمه مرتضی زاده دانشجوی ترم سوم پرستاری دانشگاه کردستان در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: آموزش فضای مجازی و هزینه های بالای آن و عدم دسترسی به بسته های اینترنتی رایگان موجب محروم شدن برخی دانشجویان از تحصیل شده است.

وی تصریح کرد: فراهم کردن لوازم اولیه ضروری برای آموزش، از اینترنت گرفته تا لوازم الکترونیکی مناسب برای دانش آموز و دانشجو بر عهده دولت است، اما دولتمردان ما حتی نمی توانند وعده های خود را محقق کند چه برسد به تهیه ملزومات آموزشی رایگان برای قشر دانش آموز و دانشجو.

این دانشجوی کردستان تاکید کرد: بعد از گذشت دو ترم دانشجویان همچنان چشم انتظار تحقق وعده های سر خرمن مسؤولان هستند تا بتوانند بدون دغدغه پرداخت هزینه های سرسام آور بسته های اینترنت به ادامه آموزش های فضای مجازی برسند.

برچسب‌ها : ،

مطالب مرتبط

آخرین مطالب : اخبار عمومی،فناوری اطلاعات

آخرین اخبار

فهرست