استارتاپ‌ها باید به بازارهای جهانی وارد شوند

رییس سازمان فناوری اطلاعات گفت: استارتاپ‌های ایران باید وارد بازارهای جهانی شوند.

به گزارش داتیکا به نقل از ایرنا، امیر ناظمی روز یکشنبه در مراسم رونمایی از برنامه «سرمایه‌گذاری جسورانه در ایده‌های نوآورانه» صندوق نوآوری و شکوفایی که با حضور محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به صورت آنلاین برگزار شد، افزود: اکوسیستم استارتاپی ایرانی چهار مرحله را طی کرده است و درحال حاضر یک مرحله را در پیش رو دارد و آن حضور در بازارهای جهانی است.

وی اولین مراحله را هویت بخشی ذکر کرد و یادآور شد: یعنی یک هویتی به نام اکوسیستم استارتاپی به وجود آمده است که در این هویت افرادی، بازیگرانی و مفاهیمی حضور دارند.

معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: دوره دوم به داستان های موفقیت نیاز دارد، داستان هایی که در آن شرکت های بزرگ سنتی با اکوسیستم استارتاپی پیوند خورده اند.

ناظمی یادآور شد: در خصوص استارتاپ ها نیز این داستان های موفقیت وجود دارد، شاید رشدی که در این حوزه اتفاق افتاده و حوزه فناوری اطلاعات و حوزه استارتاپی آن را به طور خاص به پُر رشد ترین بخش صنعتی کشور در میان بخش های مختلف کرده از همین داستان های موفقیت بوده است.

وی همچنین گفت: در مرحله سوم نهادسازی به وجود آمد، ما بازیگران جدیدی را دیدیم که با تغییر رویکردهای خود توانستند تبدیل به بازیگران تاثیر گذار شوند، شاید یکی از مهم ترین بازیگرانی که سال های گذشته با آن روبرو شدیم و امروز نتیجه آن را می بینیم، صندوق نوآوری و شکوفایی است.

رییس سازمان فناوری اطلاعات ادامه داد: اگر عملکرد امروز صندوق نوآوری و شکوفایی را با عملکرد سال های گذشته آن مقایسه کنیم به نقش کلیدی این صندوق می رسیم که چقدر باعث رشد در این اکوسیستم شده است.

ناظمی افزود: در مرحله چهارم اتفاقی که رخ داد تامین منابع مالی است که تبدیل به یک موضوع شده است، نمی توان با تامین منابع مالی ساده انگارانه رفتار کرد چرا که به شدت مستعد فساد و ناکارآمدی و مستعد از بین رفتن بخش خصوصی است بنابراین باید از روش های آزموده شده جهانی استفاده کنیم، یکی از این روش ها همین روش هایی است که امروز شاهد رونمایی هستیم، یعنی هم سرمایه گذاری اتفاق می افتد.

وی گفت: در مرحله بعدی ما باید به فکر حضور در بازار های جهانی باشیم و شرکت های ایرانی این آمادگی را داشته باشند که در منطقه ایفای نقش کنند.

رییس سازمان فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: وقتی این پنج مرحله را مرور می کنیم به این معنا نیست که استارتاپ های ایرانی در همه بخش ها در مرحله چهارم قرار دارند، ممکن است در بعضی از بخش ها در مرحله اولیه باشیم که قاعدتا حوزه منابع مالی حوزه ای است که دیرتر آماده بوده است.

در این مراسم چهار شتاب دهنده دانش بنیان هم آوا، پرتقال، پیشگام یزد، آبان تفاهم نامه ای در زمینه سرمایه گذاری جسورانه در ایده های نوآورانه با صندوق نوآوری و شکوفایی امضا کردند.

در این مراسم علی وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و برخی از معاونان این دستگاه ها حضور داشتند.

برچسب‌ها : ،

مطالب مرتبط

آخرین مطالب : اخبار عمومی،کسب و کار

آخرین اخبار

فهرست