شرکت اچ‌تی‌سی از اولین موبایل متاورسی رونمایی می‌کند

به نظر می‌رسد اچ‌تی‌سی (HTC) قصد دارد تا با ارائه یک گوشی موبایل متاورسی، جایگاه خود به عنوان یکی از تولیدکنندگان برتر موبایل در جهان را باز پس بگیرد. به جرات می‌توان گفت تبحری را که شرکت اچ‌تی‌سی به واسطه فعالیت خود در صنعت کامپیوترهای واقعیت مجازی در حوزه‌های VR/AR کسب کرده هیچ شرکتی ندارد.

به گزارش داتیکا به نقل از آی تی ایران، چارلز هوانگ، مدیر بخش آسیا-اقیانوسیه اچ‌تی‌سی در گفتگو با DigiTimes اعلام کرد که متخصصان تایوانی این شرکت در ماه آوریل از یک «گوشی موبایل متاورسی» رونمایی خواهند کرد. گفته می‌شود این دستگاه در دسته تجهیزات رده‌بالا و گران‌قیمت این شرکت قرار خواهد گرفت و قدرت آن به حدی است که به خوبی می‌تواند از پس پردازش برنامه‌های مبتنی بر AR/VR بربیاید.

پیش از این شرکتهای متعددی پا به این عرصه گذاشتند اما نتوانستند توفیق چندانی پیدا کنند و خیلی زود صحنه رقابت را ترک کردند. به عنوان مثال، اواخر سال ۲۰۱۹ گوگل کار بر روی پلتفرم واقعیت مجازی خود با نام Daydream virtual reality را متوقف کرد. سامسونگ نیز از دیگر شرکت‌هایی است که در سال‌های اخیر وقت و انرژی قابل توجهی صرف این حوزه کرد اما نتیجه نگرفت.

یکی از موضوعاتی که باعث می‌شود کارشناسان نسبت به خبر اخیر اچ‌تی‌سی خوش‌بین باشند آن است که این شرکت همواره در صنعت واقعیت مجازی یکی از پیشگامان بوده و در این حوزه حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. چنانچه این شرکت بتواند از پس چالش‌های این حوزه بربیاید و آموخته‌های خود از صنعت واقعیت مجازی طی این سالها را به صنعت موبایل وارد کند، می‌تواند با ارائه محصولی جدید کاربران را شگفت‌زده کند.

چر وانگ، هم‌بنیانگذار و مدیرعامل اچ‌تی‌سی، اخیرا از برنامه این شرکت برای عرضه یک محیط کسب‌وکاری متاورسی با نام «وی‌وِرس» (Viverse) خبر داده است. البته به نظر می‌رسد این پروژه چیزی فراتر از آنچه شرکتهای دیگر مانند فیسبوک تا امروز ارائه داده‌اند نیست – محیطی مجازی که کاربران در آن می‌توانند با یک آواتار و هویت مجازی به گشت و گذار بپردازند، نظرات و تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و در جلسات و رویدادهای مختلف شرکت کنند.

هنوز خیلی زود است که بخواهیم درباره آنچه صنعت متاورس در سالهای پیش رو با آن مواجه می‌شود اظهار نظر کنیم؛ اینکه آیا این حوزه به مانند پیش‌بینی‌ها اوج می‌گیرد و یا پیش از بلند شدن، به زمین خواهد خورد. در این مرحله fragmentation (ذخیره سازی یک فایل در قالب تکه‌های جداگانه در فضاهای ذخیره سازی مختلف) یکی از جدی‌ترین موانع در مسیر توسعه این صنعت به حساب می‌آید. اکنون تعداد زیادی از شرکتهای مطرح جهان، در حال کار در این حوزه هستند و باید دید هر یک تا چه اندازه خواهند توانست تا انتظار مخاطبان خود را برآورده کنند.

برچسب‌ها : ،،

مطالب مرتبط

آخرین مطالب : اخبار عمومی،لبه دانش،موبایل و تبلت

آخرین اخبار

فهرست